iarna 2014 tg neamt 04

Marți, 28 ianuarie, Civitas Târgu-Neamț a demarat deszăpezirea parcărilor cu plată din oraș. Trebuie să amintim că parcările cu plată sunt în administrarea acestei societăți, care trebuie să acționeze și pentru deszăpezire.

„Încă de ieri am acționat în parcările de pe str. Ștefan cel Mare, iar azi dimineață de la orele 6 pe cele din bd. Mihai Eminescu , iar acum se acționează pe str. Plopului, urmând ca și parcarea din spatele Halei Agroalimentare să fie deszăpezită. Dar în cursul zilei de azi ne vom ocupa și de parcarea din fața BCR. Absolut toate parcările din Târgu-Neamț vor fi deszăpezite, iar zăpada adunată va fi transportată în afara orașului. Aceste acțiuni au fost susținute și de Poliția Locală care a dirijat traficul. Accesul la parcometre se poate face în condiții optime”, ne-a informat Ionel Ungurianu, șeful Civitas.

Acțiuni de deszăpezire au avut loc și în incinta Pieței Târgu-Neamț, mai ales printre stand-uri, astfel încât cumpărătorii să aibă acces. (C.T.S.)

1 COMENTARIU

  1. Traian Humulescu, viceprimar, luni: “Chiar dacă parcările sunt în sarcina celor de la Civitas, ne vom ocupa noi de deszăpezirea lor, până ce vor face ei un contract de deszăpezire.”

    CINE MINTE????

Comments are closed.