0:00

Târgu-Neamţ: S-a enervat că a pierdut la păcănele şi a distrus nouă aparate!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn incident demn de personajul lui Bendeac, Bujor, a avut loc în noaptea de 12 spre 13 septembrie, într-o firmă din Târgu-Neamţ.

Un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din localitate, enervat că a pierdut bani la păcănele, a turnat vin peste 9 aparate cu sloturi, distrugându-le, potrivit informaţiilor furnizate de subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ. Bineînţeles că tânărul consumase o cantitate apreciabilă de alcool înainte de a se apuca de treabă. Valoarea pagubei produse firmei se ridică la 100.000 de lei, pentru care tânărul este acum bun de plată.

În plus, poliţiştii l-au identificat, l-au audiat la sediul poliţiei şi i-au deschis dosar penal pentru distrugere. În primă fază, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Angela Croitoru

Articolul precedentUSR propune ca 50% din creșterea prețurilor la energie să fie compensată din taxele datorate firmelor către stat
Articolul următorMara Calista, deputat PNL: „Noi măsuri de flexibilizare pentru implementarea venitului minim de incluziune”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.