Un incident demn de personajul lui Bendeac, Bujor, a avut loc în noaptea de 12 spre 13 septembrie, într-o firmă din Târgu-Neamţ.

Un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din localitate, enervat că a pierdut bani la păcănele, a turnat vin peste 9 aparate cu sloturi, distrugându-le, potrivit informaţiilor furnizate de subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ. Bineînţeles că tânărul consumase o cantitate apreciabilă de alcool înainte de a se apuca de treabă. Valoarea pagubei produse firmei se ridică la 100.000 de lei, pentru care tânărul este acum bun de plată.

În plus, poliţiştii l-au identificat, l-au audiat la sediul poliţiei şi i-au deschis dosar penal pentru distrugere. În primă fază, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Angela Croitoru

Articolul precedentUSR propune ca 50% din creșterea prețurilor la energie să fie compensată din taxele datorate firmelor către stat
Articolul următorMara Calista, deputat PNL: „Noi măsuri de flexibilizare pentru implementarea venitului minim de incluziune”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.