0:00

Târgu Neamț. Polițiștii anticorupție au descins la locuințele a două eleve, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPercheziții derulate de ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Neamț la locuințele a două eleve de la un colegiu din orașul Târgu Neamț s-au derulat astăzi, 6 mai.

Anchetatorii au găsit și ridicat înscrisuri în dovedirea acuzațiilor. În comunicatul SJA Neamț se precizează că dosarul se concentrează pe infracțiuni de corupție privind promovarea anului școlar de câțiva elevi. „Astăzi, 6 mai 2022, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție  – Serviciul Județean Anticorupție Neamț, în baza ordonanței de delegare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, au pus în executare două mandate de percheziții domiciliare în legătură cu săvârșirea unor infracțiuni de corupție legate de promovarea anului școlar a unor elevi de la un liceu din orașul Târgu Neamț. În urma acestor activități, au fost ridicate înscrisuri relevante pentru cauză”, potrivit DGA.

Din informațiile noastre, elevele la care polițiștii au descins astăzi ar fi strâns bani pentru a obține medii de trecere. Cercetările nu se terminaseră până la prânz, fiind de stabilit și dacă banii au fost dați și primiți și cine anume ar fi persoana sau persoanele.

A.C.

Articolul precedentPrelungirea Certificatului digital COVID aprobată de Parlamentul European
Articolul următorElevii romașcani și pietreni cei mai buni din țară la Olimpiada Națională Tehnologii