0:00

Începând cu data de 14 aprilie, Poliţia Locală Târgu Neamţ a demarat o campanie de identificare a autovehiculelor abandonate pe domeniul public al oraşului şi al autovehiculelor puse la vânzare în zone unde acest lucru nu este permis.

Conform Hotărârii Consiliului Local nr. 62 din 2019, proprietarii care şi-au abandonat autovehiculele pe domeniul public vor fi identificaţi, somaţi, iar în termen de 6 luni de la somaţie, autovehiculele vor fi ridicate dacă acestea nu vor fi revendicate de către proprietar. „După expirarea celor 6 luni de la somaţie maşina va fi ridicată de către o firmă autorizată apoi va fi depozitată într-un spaţiu amenajat în conformitate cu legislaţia în vigoare. Iar în termen de un an de zile, dacă proprietarul nu revendică autovehiculul acesta va fi valorificat la o societate autorizată pentru comercializare fierului vechi. Banii încasaţi vor intra la bugetul local”, ne-a spus Florin Tofan, şeful Poliţiei Locale Târgu Neamţ.

Cât priveşte problema maşinilor puse la vânzare pe domeniul public proprietarii riscă amenzi conform unei hotărâri de consiliu local ce variază între 500 lei şi 1.500 lei.

C.T. STURZU

Articolul precedentUn elev de la Colegiul Tehnic Forestier s-a spânzurat în prima zi de şcoală
Articolul următor„Tezaur” de la nemțeni pentru deficitul bugetar
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.