Timp de două zile (17 şi 18 octombrie), Parcul Cetate de la Târgu Neamţ găzduieşte tradiţionalul iarmaroc de toamnă. Astăzi, sâmbătă, manifestarea nu a dus lipsă de politicieni, oficialităţi locale şi judeţene dorind să fie prezente la eveniment. Reporterul ZCH NEWS i-a remarcat pe, normal, primarul Daniel Harpa, dar şi pe prefectul Vlad Angheluţă şi consilierul judeţean Mircea Pintilie, ambii, de asemenea, de loc din Târgu Neamţ.

DANIEL HARPA: „Sunt impresionat de felul cum s-au organizat membrii Asociației Valea Ozanei și, evident, meșteșugarii locali, în frunte cu liderul lor, domnul Costi Lungu. Îmi doresc să păstrăm tradiția și prin acest iarmaroc sperăm să realizăm acest lucru, mai ales că el se va desfășura anual”.

VLAD ANGHELUŢĂ: „Noi nu vrem să reedităm Ziua Recoltei, ci vrem să promovăm meșterii populari, să promovăm mâncărurile noastre sănătoase. Felicit Primăria Târgu-Neamț pentru acest eveniment, îl felicit pe domnul primar Harpa că a avut curajul să dea puterea unor ONG-uri să participe la o licitație de proiecte”.

MIRCEA PINTILIE: „Primarul de Târgu-Neamț mă surprinde din ce în ce mai mult și mai frumos, chiar dacă nu suntem din același partid politic, dar se vede că orașul se schimbă de la o zi la alta și nu mai arată ca o cenușă, așa cum arăta înainte”.

Duminică, 18 octombrie va fi ultima zi a ediției din acest an a Iarmarocului de toamnă din Târgu-Neamț. (C.T. STURZU)

Articolul precedentLIGA A II-A: FC Ceahlăul, o nouă înfrângere la scor – 0 – 3 cu Rapid CFR Suceava!
Articolul următorAeroportul Iaşi: Terminal nou şi cursă spre Istanbul
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.