reclama autocenter

Mai mulţi stâlpi cu felinare din Parcul ”Ion Creangă” din Târgu Neamţ au fost rupţi. Incidentul s-a petrecut în seara de 23 august, după înfrângerea echipei FCSB în faţa celor de la Sporting Lisabona, din grupele Ligii Campionilor. Câţiva tineri, probabil sub influenţa alcoolului și în mod sigur a frustrării din cauza înfrângerii echipei favorite, s-au răzbunat pe 9 stâlpi din parc. Camerele de luat vederi din intersecţia de la Policlinică i-au surprins şi au fost identificaţi. În acest moment, tinerii sunt titulari de dosare penale și sunt cercetați de Poliţie. Oficialii orașului Târgu Neamț trebuie să vadă cum rezolvă paguba, care e semnificativă.

În seara meciului dintre FCSB şi Sporting Lisabona, câţiva tineri au rupt 9 stâlpi cu felinare din Parcul Ion Creangă. Paguba este de 14.000 de lei. Este a doua oară când acelaşi parc este vandalizat. Este necesar să instalăm o monitorizare video în toate zonele oraşului. Nu vom agrea asemenea fapte de vandalism şi vom lua măsurile ce se impun. Este regretabil”, ne-a spus viceprimarul Vasile Apopei. (C.T. STURZU)

Articolul precedentIncendiul de la grădinița Spiru Haret a scos 50.000 de lei din buzunarul primăriei
Articolul următorACTUALIZARE Bărbat omorât de tractor la Săvineşti! Anchetă a ITM Neamţ!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. Dar de parcul de joaca pentru copii ce sa mai spunem?ma refer la ala din parcul mare.in fiecare seara vezi persoane peste 20 de ani cataranduse peste tot.fac muschi.lau redus complet.acolo de ce nu este nici o camera??politia de ce nu patruleaza?

Comments are closed.