ACTUALIZARE: O anchetă a fost deschisă, în paralel, de Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Neamț. Potrivit ing. Vasile Trușescu, șeful serviciului Control securitate și sănătate în muncă, bărbatul se deplasa cu tractorul de la sediul firmei, din comuna Săvinești, spre câmpul de unde avea de încărcat cartofi. El s-a răsturnat cu utilajul într-un șanț, după o curbă din zona transformatorului din satul Dumbrava Deal. Ancheta ITM Neamț va stabili dacă bărbatului i s-a făcut rău sau dacă au fost probleme tehnice la tractor ori alte posibile elemente care au condus la acest accident mortal de muncă. (C.I.)

********

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un bărbat, de 57 de ani, și-a pierdut viața, în seara de 31 august, după ce s-a răsturnat cu tractorul, în satul Dumbrava Deal (comuna Săvinești). La locul accidentului s-au dus echipajul de descarcerare de la Detașamentul Piatra-Neamț și două ambulanțe. Tractoristul a fost descarcerat, i s-au făcut manevre de resuscitare, însă fără rezultat, așa că a fost declarat decedat. Polițiștii trebuie să stabilească în ce împrejurări s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE Bărbat omorât de tractor la Săvineşti! Anchetă a ITM Neamţ!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTot în seara de 31 august s-a produs un accident la Straja (comuna Tarcău), iar în urma impactului dintre două autoturisme, un bărbat a rămas încarcerat. „Pentru salvarea persoanei încarcerate s-au deplasat 6 pompieri militari cu o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț. La sosirea echipajului, victima era extrasă din autovehicul și preluată de un echipaj al serviciului de ambulanță. Echipajul care încadrează autospeciala de descarcerare a asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la locul evenimentului rutier”, au precizat reprezentanții ISU Neamț.

Bărbatul, care are 47 de ani, a fost diagnosticat cu politraumatism și transportat la Spitalul Județean de Urgență Neamț. (C.M.)

Articolul precedentTârgu Neamţ: Parc vandalizat de câţiva stelişti
Articolul următorȘi medicii se reclamă între ei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.