0:00

Târgu-Neamț: Manifestări dedicate Zilei Naționale a României, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTârgu-Neamț: Manifestări dedicate Zilei Naționale a României, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAdministrația locală din Târgu-Neamț pregătește un program amplu de manifestări cu ocazia Zilei Naționale a României.

Începând cu ora 12:00, în fața Casei Culturii „Ion Creangă”, reprezentanți ai administrației locale vor participa la prima parte a manifestărilor, care va cuprinde: un cuvânt despre semnificația zilei de 1 Decembrie, intonarea imnului de stat, arborarea drapelului României şi o slujbă religioasă.

De la ora 17:00, în Grădina Publică, cei mici și nu numai sunt poftiți în Orășelul Copiilor, unde vor fi întâmpinați de personaje din povești și de un spectacol folcloric susținut de Ansamblurile folclorice „Ozana” și „Ținutul Zimbrului”.

Seara, de la ora 18:00, în Grădina Publică, va avea loc aprinderea luminilor de sărbători, iar la ora 18:15, în fața Pieței „Adormirii Maicii Domnului” va avea loc deschiderea patinoarului. (C.T. STURZU)

 

Articolul precedentSe opreşte apa la Săvineşti!
Articolul următorCOŞUL DE AUR, competiţie pentru liceenii nemţeni iubitori de baschet
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.