COŞUL DE AUR, competiţie pentru liceenii nemţeni iubitori de baschet, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDirecţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Neamţ, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Neamţ, organizează, în luna decembrie, competiţia „Coşul de aur”. Scopul declarat este „atragerea unui număr cât mai mare de elevi din licee la practicarea baschetului”. Competiţia se va desfăşura la Roman (17 decembrie, ora 10:00) în sala Colegiului Tehnic „Danubiana” şi la Piatra Neamţ (18 decembrie, ora 10:00) în Sala Colegiului Naţional „Petru Rareş”.

„Întrecerile se desfăşoară atât la băieţi, cât şi la fete, pe două categorii de vârstă: clasele IX–X şi clasele XI-XII. Fiecare unitate şcolară va putea participa cu o singură echipă pe categorie (formată din doi elevi). Elevii vor fi însoţiţi obligatoriu de un cadru didactic. Nu se concurează la individual şi nici în echipe mixte”, se precizează într-un comunicat de presă al DJST Neamţ.

Înscrierile se fac în ziua concursului la locul de disputare de la ora 8:45 până la ora 9:45. Pentru o mai bună organizare în ziua concursului este de dorit este ca prezenţa să fie confirmată până în data de 14 decembrie (inclusiv) la adresa de e-mail: [email protected].

DJST Neamţ oferă: logistica necesară desfăşurării probelor; realizarea afişelor şi a materialelor consumabile, a diplomelor pentru câştigători; arbitrajul; premiile pentru primii trei clasaţi la fiecare categorie.

Detaliile complete – AICI. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentTârgu-Neamț: Manifestări dedicate Zilei Naționale a României
Articolul următorCină Deluxe cu produse Lidl! Vezi ce premii poţi câştiga!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.