pietricica turism

Astăzi, 6 aprilie, la Târgu Neamţ, are loc o nouă acțiune de combatere a cerșetoriei. Participă angajați ai Poliției Locale din Târgu-Neamț și Vânători-Neamț, localitate acuzată că “exportă” cerşetorii în oraşul vecin.

Vasile Săvoiu, șeful Poliției Locale Vânători-Neamț: “Împreună cu colegii noștri de la Poliția Locală Târgu-Neamț, organizăm o acțiune de combatere a fenomenului de cerșetorie din oraș. La acțiune va participa și un angajat de la Biroul de Asistență Socială din cadrul Primăriei Vânători-Neamţ, care va identifica acei cerșetori, minori și majori, care sunt din comună. Apoi, doamna primar va lua sancțiunile legale și administrative ce se impun”.

Florin Tofan, șeful Poliției Locale Târgu-Neamț: “Nu suntem la prima acțiune de acest gen, alături de colegii de la Vânători-Neamţ. Sperăm ca prin aceste acțiuni să mai reducem din acest fenomen al cerșetoriei. Vă mulțumim, încă o dată, pentru că sunteți alături de noi în aceste acțiuni și ne susțineți cauza”.

Poliția Locală din cele două localităţi învecinate face apel la toți cetățenii să nu mai ofere bani cerșetorilor, pentru a nu încuraja acest fenomen, care ia amploare de la an la an și aduce mari deservicii de imagine acestei zone turistice. (C.T. STURZU)