Târgu Neamţ. Importante forţe de intervenţie la un incendiu în hala unei fabrici, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn această dimineață, 7 martie, un incendiu a izbucnit în hala de producţie pentru elemente decorative din polistiren a unei firme de pe strada Radu Teoharie din Târgu Neamţ.

Dată fiind amploarea flăcărilor şi faptul că focul era întreţinut de materialele combustibile depozitate în hală, la faţa locului au fost trimise cinci echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere din localitate, una din ele venită în sprijin de la Piatra Neamţ.

„La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă și degajare mare de fum, în interiorul unei hale cu posibilitatea propagării la întreaga clădire cu parter şi un etaj și la alte cladiri în care își desfășoară activitatea un operator economic ce are ca domeniu de activitate prelucrarea lemnului. Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars elemente din polistiren, lambriul din PVC pe o suprafață de aproximativ 100 mp și utilaje specifice activității“, a precizat locotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Pompierii au ajuns la concluzia că incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircut electric  la un aparat de încălzire electric lăsat sub tensiune.

Angela Croitoru

Foto: ISU Neamț

Articolul precedentȘtire actualizată. FOTO. Accident grav după ce un taximetrist a adormit la volan
Articolul următorCNSU acordă noi ajutoare pentru refugiații din Ucraina
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.