Târgu-Neamţ: „Dolar”, ţigara şi arestul, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa Târgu Neamț conflictele între ţigani au ajuns un lucru comun. În după-amiaza zilei de luni, 11 februarie, în zona Pieţei a mai avut loc o ciocnire, aparent minoră. Scandalul l-a avut ca protagonist principal pe ”celebrul” Dolar, un ţigan din comuna Vânători-Neamţ, în roluri secundare apărând câțiva prieteni de-ai săi. Mărul discordiei ar fi fost o ţigară. În urma scandalului o maşină ce se afla în zona conflictului a fost avariată, după ce i-a fost spart un geam. Martorii spun că Dolar i-ar fi cerut o ţigară unui amic şi acesta ar fi refuzat, dar conflictul dintre ei era unul mai vechi. La faţa locului au intervenit forţe ale Poliţiei şi Jandarmeriei, iar bătăuşii au fost duşi la sediul Poliţiei.

Contactat telefonic, comisarul şef Costel Petcu, comandantul Poliţiei Târgu-Neamţ ne-a declarat: „Doi cetăţeni de etnie romă au pornit un scandal ieri după-amiază, în urma căruia o maşină a fost stricată. Cei doi au fost reţinuţi şi li s-au întocmit un dosar penal pentru distrugere. Unul dintre ei, zis şi Dolar, mai are antecedente penale”.

Despre Dolar, gura târgului spune că el este cel care organizează mafia cerşitului pe raza oraşului şi tot el este şi cel care strânge banii la sfârşitul zilei de la cerşetorii trimișila produs pe străzi.

C.T. STURZU

Articolul precedentRoman: Un bărbat a stat două zile acasă, cu arsuri pe tot corpul
Articolul următorÎnlocuitor la conducerea Laboratorului de radiologie din Spitalul Județean Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.