Doi tineri de 19 şi 22 de ani, din Târgu Neamţ, i-au furat mașina unui localnic, din curte. Isprava a fost comisă duminică noapte, 10 august, când amândoi au intrat în casă și i-au luat cheile autoturismului, s-au urcat la volan și au pornit în plimbare prin oraș. Tinerii erau băuți și n-a durat mult până s-au izbit cu mașina într-un gard și într-o mașină parcată.

Între timp, proprietarul maşinii a anunţat furtul la poliţie și tinerii au fost identificați, ieri și reținuți. Tot ieri, 11 octombrie, procurorul de caz a decis să fie duși la instanță, cu propunere de luarea unei măsuri preventive, cei doi fiind acuzați de furt calificat în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului. Judecătoria Târgu-Neamţ au decis ca tinerii să fie plasați sub controlul judiciar pentru 60 de zile. Ei vor trebui să plătească gardul distrus şi reparaţiile pentru autoturismul avariat în aventura lor nocturnă.

Angela Croitoru

Articolul precedentMara Calista, deputat PNL Neamț: „Au fost adoptate noi măsuri de sprijin pentru formarea și angajarea persoanelor care beneficiază de venit minim garantat”
Articolul următorScrâșnet de roți, fum și panică în centrul orașului Piatra Neamț