pietricica turism

Ca de fiecare data în preajma principalelor sărbători creştine, patroana frizeriei “Capelli Style” din Târgu-Neamţ organizează o campanie de strângere de fonduri pentru copiii din familii nevoiaşe. Aşa se face că, şi acum, în preajma sărbătorilor de iarnă, doamna Florentina Martin, alături de câţiva colaboratori, a iniţiat campania “Fii Moş Crăciun şi dăruieşte fericire”.

“Așa cum v-am obișnuit de ceva vreme, în perioada dinaintea sărbătorilor suntem alături de cei fără posibilități și care au nevoie de ajutorul nostru. Inițiem campania, «Fii Moș de Crăciun și dăruiește fericire». Cei care doresc să ni se alăture și să contribuie cu jucării, dulciuri, alimente neperisabile, hăinuțe pentru copii îi așteptăm cu donațiile la sediul frizeriei «Capelli Style». Ca de fiecare dată când am solicitat ajutorul, mai mulţi prieteni au fost alături de mine și de cei care au nevoie să fim alături de ei în perioada sărbătorilor, mai ales pentru că orice creștin trebuie să simtă bucuria sărbătorilor și la fiecare copil trebuie să ajungă Moș Crăciun”, a declarat doamna Florentina Martin.

Până acum, în incinta frizeriei, au fost aduse mai multe cadouri din partea unor cetăţeni sensibilizaţi de campanie. (C.T. STURZU)