tg bisericaProtopopul de Târgu-Neamț, preotul Ioan Dogaru, ne asigură că toate bisericile din urbea de la poalele Cetății sunt pregătite pentru noaptea de Înviere, mai ales că preoții au primit și instructaje despre cum să evite evenimentele nedorite când credincioșii vor apela la lumânări.

„Si până acum am făcut instructaje în mai multe ședințe cu preoții din tot Protopopiatul Târgu-Neamț. Acest instructaj l-am primit pentru a-l transmite preoților și vom repeta acest instructaj și înainte de sărbătoarea pascală, mai exact joi (21 aprilie) când la protopopiat va fi ședința lunară. Vom transmite părinților și angajaților de la biserici să poarte de grijă și să fie o perfectă ordine, să aibă grijă la locul unde se aprind lumânările pentru a evita evenimente nedorite. Toți preoții au luat cunoștință ca fiecare biserică să aibă extinctoare și până acum ne-a ferit Bunul Dumnezeu de evenimente neplăcute”, a spus protopopul de Târgu-Neamț, preot Ioan Dogaru.

El a dorit să transmită și câteva gânduri cu ocazia sărbătorilor pascale care se apropie cu pași repezi: „Dorim tuturor credincioșilor să petreacă cu multă bucurie sărbătorile care vin și să poarte în suflet bucuria lui Hristos”. (C.T. STURZU)

Articolul precedentŞefa de la „Saeculare” evaluată la 9,50
Articolul următorAlianțe politice de ultimă clipă la Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.