Doamna Alina Bălan, proprietară a unei garsonieri din blocul G1/100 de pe str. Cuza-Vodă din Târgu-Neamţ ne-a contactat pentru a face un apel către locatarii aceluiaşi bloc, dar care sunt plecaţi în străinătate.

Doamna Alina a început deja să strângă semnături şi bani de la vecinii din blocul de garsoniere pentru a repara acoperişul şi prin intermediul nostru doreşte ca apelul ei să ajungă şi la ceilalţi vecini care muncesc în străinătate sau prin ţară.

În acest bloc sunt 100 de garsoniere, iar în acestea locuiesc mulţi bătrâni cu o situaţie precară. M-am decis să încep o acţiune de reparare a acoperişului, care arată deplorabil. Deja am început să strâng semnături şi bani de la ceilalţi locatari, pentru acest demers. Însă, mulţi dintre locatari care deţin o garsonieră în blocul respectiv sunt plecaţi şi nu pot să dau de ei, ca să-i anunţ de intenţia noastră de a repara acoperişul. Trebuie să ne implicăm financiar toţi locatarii. Dacă cei care sunt plecaţi în străinătate vor citi acest articol, îi rog să ia legătura cu comitetul sau cu mine, în vederea participării cu bani pentru reparaţiile la acoperiş. Conform legii, cine deţine un imobil are şi obligaţia faţă de acesta, în cazul de faţă de a-l întreţine şi de a nu fi un pericol pentru ceilalţi locatari. Conform domnului administrator, ar fi cam 40 de apartamente ai căror proprietari sunt plecaţi. Las şi numărul meu de telefon şi aştept să fiu contactată: 0787721709”, ne-a spus Alina Bălan.

C.T. STURZU

Articolul precedentUn „şmecher” cu maşină decapotabilă a tras cu pistolul într-un autoturism
Articolul următorFOTO&VIDEO Speranţa Răuceşti-CSM Paşcani 3-0 (0-0) * 90 de minute în 45 de instantanee
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.