Speranţa Răuceşti a învins vineri, 3 august, formaţia de Liga a III-a, CSM Paşcani, cu un concludent 3-0 (0-0). În partida amicală, disputată pe stadionul „Cetatea” din Târgu Neamţ, au marcat Ciprian Brighiu (61 şi 81) şi Andrei Apostol (86).  FOTO&VIDEO Speranţa Răuceşti-CSM Paşcani 3-0 (0-0) * 90 de minute în 45 de instantanee, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrima repriză a fost una echilibrată. Nemţenii au avut ocazii în prima jumătate a acesteia (Apostol, Leonte, Brighiu sau Cucoş), dar finalul mitanului a aparţinut formaţiei din Paşcani, care a avut şi un şut în bara transversală (43). Fotografii:

Şi partea a doua a început într-o notă de echilibru, care s-a menţinut însă doar cel mult 15 minute. Apoi, în minutul 61, Ciprian Brighiu a deschis scorul printr-un şut sănătos din interiorul careului. Finalul a aparţinut în totalitate Speranţei Răuceşti, care s-a desprins prin acelaşi Brighiu (81 – excelentă lovitură de cap la cornerul executat de Avram) şi prin Apostol (86 – lob peste portar, după o incursiune în jumătatea adversă). Video cu golul doi al lui Ciprian Brighiu:

Antrenorul-jucător Daniel Zavate a început partida cu următorul 11: Chelaru, Borcilă, Smău, Miron, Avram, Leonte, Ciocoiu, Apostol, Grigoraş, Brighiu şi Cucoş. În ultima jumătate de oră a intrat şi Daniel Zavate. A fost a doua victorie a Speranţei Răuceşti în amicalele din această vară, după 7-4 (5-1) cu Victoria Horia, urmând un al treilea meci, pe terenul Huşanei Huşi (12 august). (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentTârgu-Neamţ: Apel către locatarii blocului de garsoniere G1/100 de pe str. Cuza-Vodă
Articolul următorLocuri de muncă pentru bugetari: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.