Târgu Neamţ: Amenzi în valoare de 16.000 lei, pentru lipsa declaraţiilor pe propria răspundere, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi, 8 aprilie, Poliţia Rutieră Târgu Neamţ, alături de colegii de la Ordine Publică şi Jandarmerie au desfăşurat o acţiune în rândul şoferilor privind respectarea Ordonanţei Militare Nr. 4, ce priveşte deplasarea.

Acţiunea a vut loc în intervalul orar 11-13, fiind aplicate 8 sancţiuni conform ordonanţei, în valoare de 16.000 de lei, câte 2.000 de lei de şofer. Cei opt şoferi au primit amenzi pentru că nu aveau la ei declaraţia pe propria răspundere.

Astfel de acţiuni vor avea loc zilnic la Târgu Neamţ.

Poliţiştii pot cere declaraţia pe propria răspundere oricărui şofer oprit în trafic sau oricărui pasager. Din 1 aprilie, amenda minimă pentru cine nu respectă regulile este de 2.000 de lei.

Târgu Neamţ: Amenzi în valoare de 16.000 lei, pentru lipsa declaraţiilor pe propria răspundere, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPână acum, la nivel de ţară amenzile totale se apropie de 10 milioane de euro.

C.T. STURZU

Articolul precedentDeputat PNL Mugur Cozmanciuc: „Guvernul PNL a alocat resurse suplimentare pentru gestionarea crizei coronavirusului”
Articolul următor”Distanțarea socială”: unii stau închiși în casă, alții se plimbă, în grupuri, pe străzi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. O actiune buna, oamenii pot cotiza la buget platind amenzi.Asa ramane economia in viata, putem plati macar bugetarii.

Comments are closed.