Miercuri (2 mai) dimineaţă, în parcarea de la Policlinica Târgu-Neamţ, un şofer a acroşat o altă maşină parcată şi a fugit de la locul faptei. După ce a ieşit de la un cabinet medical, proprietarul maşinii avariate a observat că pe partea dreapă-spate bara este lovită şi smulsă, iar numărul de înmatriculare căzut. Norocul său au fost doi martori: o asistentă şi un farmacist, care se aflau la geam în momentul în care maşina a fost lovită. Cei doi martori l-au înştiinţat pe şoferul păgubit care este numărul de înmatriculare, culoarea şi marca maşinii.

„Am ieşit de la cabinetul medical şi m-a trezit cu maşina boţită. Am înţeles de la o doamnă asistentă medicală, că acel şofer a dat cu spatele, mi-a lovit maşina şi a fugit. Şi-a notat şi numărul maşinii. E un Opel Zafira gri metalizat. Am şi numărul de înmatriculare. O să merg la Poliţie să depun plângere. Putea să îmi lase un bilet pe maşină cu numărul lui de telefon sau putea să aştepte până vin. Dar el a fugit”, a spus şoferul păgubit.

În acea zonă există şi o cameră video de supraveghere, iar după vizionarea filmării din jurul orei 10:00 s-a observat că un Opel Zafira de culoare gri metalizat a ieşit din parcarea Policlinicii. (C.T. STURZU)

Articolul precedentAdolescentă supărată pe viață, după o ceartă cu părinții
Articolul următorFOTO La Piatra Neamț, Primăria și Publiserv se dau în gropi cu administrarea străzilor (I)
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.