Miercuri (2 mai) dimineaţă, în parcarea de la Policlinica Târgu-Neamţ, un şofer a acroşat o altă maşină parcată şi a fugit de la locul faptei. După ce a ieşit de la un cabinet medical, proprietarul maşinii avariate a observat că pe partea dreapă-spate bara este lovită şi smulsă, iar numărul de înmatriculare căzut. Norocul său au fost doi martori: o asistentă şi un farmacist, care se aflau la geam în momentul în care maşina a fost lovită. Cei doi martori l-au înştiinţat pe şoferul păgubit care este numărul de înmatriculare, culoarea şi marca maşinii.

“Am ieşit de la cabinetul medical şi m-a trezit cu maşina boţită. Am înţeles de la o doamnă asistentă medicală, că acel şofer a dat cu spatele, mi-a lovit maşina şi a fugit. Şi-a notat şi numărul maşinii. E un Opel Zafira gri metalizat. Am şi numărul de înmatriculare. O să merg la Poliţie să depun plângere. Putea să îmi lase un bilet pe maşină cu numărul lui de telefon sau putea să aştepte până vin. Dar el a fugit”, a spus şoferul păgubit.

În acea zonă există şi o cameră video de supraveghere, iar după vizionarea filmării din jurul orei 10:00 s-a observat că un Opel Zafira de culoare gri metalizat a ieşit din parcarea Policlinicii. (C.T. STURZU)