Mai mulți conducători auto, aduși la disperare de excedentul de fotografii cu care se laudă măreața muncă a celor care trebuie să repare străzile din municipiul Piatra Neamț, ne-au rugat să mergem într-un ”circuit turistic” prin zonele foarte aglomerate din oraș, să vizităm și să imortalizăm gropile care fac din șoferie o adevărată demonstrație de măiestrie.

De la ei am primit și câteva panseluțe, plus multe lumânări, pentru a semnaliza respectivele gropi. Ceea ce am și făcut. Interesantă a fost reacția celor aflați în trafic, care nu s-au supărat, ba chiar recomandau călduros ca măcar câteva lumânări să fie așezate și prin niște birouri din Primărie.

Deocamdată, zona intersecției de la Gară, unde, din orice direcție ai veni, trebuie să dai în gropile normal administrate de Publiserv:

Strada Lămâiței, zonă de intersecții

Dărmănești, doar selecție de fotografii

Articolul precedentTârgu-Neamţ: A tamponat o maşină parcată şi a fugit!
Articolul următorȘofer de camion, cercetat pentru că a încercat să mituiască 3 polițiști
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Bravo pentru articol si pentru initiativa! Adaugati si asa zisa Centura a orasului (intreaga). Poate aude (vede) si Primarul. Apropo, nu uitati de recomandarea cetatenilor referitoare la …. birourile din Primarie. Mai ales … a primarului !!!

Comments are closed.