În ședința extraordinară a Consiliului Local Târgu Neamț de astăzi, 10 mai, a fost aprobat proiectul privind înlocuire acoperișului și de reparații la clădirea Policlinicii din Spital orășenesc „Sfântul Dimitrie”. Valoarea totală a proiectului se ridică la suma de 438.616,00 lei, din care construcții montaj 419.800,00 lei (valori fără TVA).

Practic, s-a luat act de hotărârea Consiliului Județean Neamț ( 88/24.04.2019) prin care a fost aprobată asocierea cu orașul Târgu Neamț în vederea realizării unor lucrări de interes public județean la spitalul orășenesc, pentru care s-a alocat suma de 500.000 lei.

Va fi schimbat în totalitate acoperişul şi va fi anvelopată termic. Vom scoate la licitaţie lucrările, iar în maxim o lună de zile ar trebui să înceapă lucrările. Acoperişul necesită de urgenţă să fie schimbat, iar exteriorul clădirii se vede cu ochiul liber că nu arată deloc bine. Vom investi şi în interiorul Policlinicii, dar asta prin toamnă”, a declarat primarul Daniel Harpa.

C.T. STURZU

1 COMENTARIU

  1. Pana la toamna sau cine stie cand luam bolnavii in cârca sa-i urcăm la etajele policlinicii.E inadmisibil sa nu existe un ascensor in policlinica

Comments are closed.