reclama autocenter

pubele

Societatea ECO Târgu-Neamț, subordonată Consiliului Local, va începe, în perioada următoare, o amplă campanie de conștientizare a târgnemțenilor cu privire la colectarea selectivă. Noua conducere a societății, prin vocea directorului Cătălin Toma, va încerca prin forțe proprii să educe cetățenii în a arunca selectiv resturile menajere, în acest sens societatea pregătind și o serie de promoții pentru târgnemțenii care vor arunca selectiv gunoiul.

„În primă fază vor fi amplasate câteva pubele ecologice în diferite zone ale orașului, iar acele zone care vor da rezultate vor beneficia de niște reduceri de prețuri la taxa pe gunoi. Primul pas este inițierea unei campanii de conștientizare și educare a cetățenilor cu privire la colectarea selectivă, iar cei care vor respecta aceste reguli vor beneficia și de niște reduceri de taxe la gunoi. De asemenea, vom face campanie de educare și în școli. Cetățenii care vor arunca selectiv gunoiul vor plăti mai puțin pentru acest serviciu”, a declarat Cătălin Toma, directorul SC ECO Târgu-Neamț.

Consilierul local PDL, Viorel Bălțătescu a insistat asupra eficientizării societăților subordonate Consiliului Local, în special a societății ECO, despre care spune că este singura societate cu probleme.

„La ECO trebuie să se realizeze investiții pentru a se ajunge la un profit, mai ales că are nevoie și de mașini noi. Cei de la ECO trebuie să conștientizeze că se află pe o mină de aur, numai dacă ne gândim la groapa de gunoi. Trebuie doar să profite de acest lucru”, a spus consilierul local. (C.T. STURZU)

Articolul precedentŞeful Complexului Judeţean „împins” spre pensionare
Articolul următorȘădinți ambuscate