Probabil din dorința ca târgnemțenii să vadă bine unde pun ștampila de vot, PSD Târgu-Neamț a inițiat o campanie de consultații oftalmologice gratuite chiar în propriul sediu din orașul de sub Cetate. Așa se face că în perioada 18-21 noiembrie, la sediul PSD Târgu-Neamț există o firmă de optică care oferă consultații oftalmologice gratuite.

Dacă în prima zi s-au strâns la sediul PSD aproximativ 50 de persoane, marți, 20 noiembrie, încă de la primele ore ale dimineții circa 50 de persoane, vârstnici sau tineri, și-au făcut un control la ochi, numărul lor crescând de până la 100 de persoane până la orele după amiezii.

Inițiativa de a oferi consultații gratuite, conform surselor din cadrul partidului, aparține deputatului Ionel Arsene. Consultațiile gratuite sunt oferite de societatea Lent Optik din Vaslui și includ prescrierea dioptriilor atunci când este necesar, împreună cu eliberarea unei rețete, acestea fiind efectuate de personal calificat și autorizat cu aparatură modernă.
tg psd oftalmo
De asemenea există posibilitatea achiziționării ochelarilor atunci când sunt necesari, plata putând fi efectuată în două rate. Programul consultațiilor gratuite este de la orele 9,30-15. (C.T.S.)