pietricica turism

Primăria Roman anunță condițiile în care se va organiza Târgul de Mărțișor, ediția 2019. Comercianții pot închiria o singură căsuță, prin tragere la sorți, iar cei care nu mai prind căsuțe în târg vor fi nevoiți să-și vândă mărțișoarele în alte locuri din oraș.

«Club Sportiv Municipal Roman informează că termenul limită pentru depunerea cererilor de participare la ediția 2019 a Târgului de Mărțișor este 8.02.2019, ora 12. Un comerciant poate închiria o singură căsuță. Precizăm că se pot înscrie doar comercianții care au următoarele obiecte de activitate menționate în Certificatul de Înregistrare sau în Actul Constitutiv al societății comerciale: „Comerț cu amănuntul prin standuri, chioșcuri și piețe al altor produse”; „Fabricarea altor produse manufacturiere (mărțișoare, flori artificiale, articole surpriză)”.

Luni, 11.02.2019, vor fi verificate toate cererile depuse și va fi afișată lista celor care îndeplinesc condițiile de a participa la Târgul de Mărțișor. Pentru a asigura transparența repartizării spațiilor de comerț, miercuri, 13.02.2019, la ora 11, în Sala de dezbateri de la parterul sediului Primăriei Municipiului Roman va avea loc TRAGEREA LA SORȚI a TUTUROR CELOR 19 CĂSUȚE. Solicitanții care nu vor obține una din cele 19 căsuțe vor fi direcționați către alte zone de vânzare puse la dispoziție de municipalitate, respectiv Piața CENTRALĂ și Piața SMIRODAVA», se precizează într-un comunicat de presă al Primăriei Roman.

La Piatra Neamț, cererile pentru închirierea locurilor unde se pot vinde mărțișoare sunt așteptate la camera 20, la Primăria Piatra Neamț. Acestea se vor centraliza, iar comercianții își vor putea expune marfa începând cu 25 februarie. Nu s-au stabilit încă prețurile pentru închirierea spațiilor unde pot fi amplasate tonete pentru vânzarea mărțișoarelor, însă locurile vor fi cele cunoscute în oraș – zona Petrodava, zona Unic, Piața Centrală, zona Orion. (I.Ș.)