jandarmi masina 02O tânără din Fălticeni (Suceava), a fost salvată, duminică, 22 ianuarie, de jandarmi, din mâinile unui bărbat, care este acuzat că a constrâns-o să-l însoţească.

“În jurul orei 3:30, membrii unui echipaj de jandarmerie au surprins, pe strada Ion Creangă, din municipiul Fălticeni, o tânără care era condusă în mod forțat și brutal de către un bărbat. La vederea jandarmilor, tânăra a cerut ajutor, declarând că nu îl cunoaște pe bărbat și că a fost constrânsă de către acesta să-l însoțească”, precizează IJJ Suceava.

Jandarmii au intervenit pentru eliberarea fetei, bărbatul fiind imobilizat, deoarece a devenit agresiv cu forțele de ordine. “În cadrul verificărilor, a rezultat faptul că persoana în cauză, în vârstă de 23 de ani și cu domiciliul în municipiul Fălticeni, a acostat-o pe tânără în fața unui club din oraș. Bărbatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a lovit-o pe tânără peste față, provocându-i acesteia o stare puternică de frică, după care a obligat-o să-l urmeze într-un loc necunoscut”, precizează sursa citată.

Au fost întocmite acte de sesizare, “privind săvârșirea unor fapte susceptibile de a fi infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal”. Tânăra și agresorul au fost predaţi Poliției Fălticeni, pentru continuarea cercetărilor. (ZCH NEWS)