0:00

Agapia: 28 februarie, termen limită la racordarea la apă! Apoi începe asfaltarea!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAgapia: 28 februarie, termen limită la racordarea la apă! Apoi începe asfaltarea!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrimăria Agapia face apel către toți cetățenii să se racordeze la rețeaua de apă în condițiile legale până la data de 28 februarie. Apelul vine ca urmare a lucrărilor de modernizare – covor asfaltic a celor 8 drumuri comunale, ce vor avea loc după această dată.  Administrația locală a comunei Agapia avertizează cetățenii că, după 28 februarie, orice intervenție pe aceste drumuri va fi strict interzisă.

„Încă din noiembrie 2016 am anunțat toți locuitorii din cele 4 sate ale comunei, care nu sunt încă racordați la rețeaua de apă și care domiciliază de-a lungul celor 8 străzi ce urmează a fi modernizate prin punerea de covor asfaltic, să o facă până la sfârșitul lunii februarie. După această dată vor începe lucrările și nu se mai pot face intervenții (săpături) în vederea racordării la rețeaua de apă”, spune primarul Neculai Nastasă.

Primăria Agapia a fost prima din Moldova, care, în octombrie 2016, a semnat cu Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) un contract de un milion de euro din fonduri europene pentru modernizarea a 5,27 de kilometri de drumuri ale comunei.

„În timpul alegerilor domnul primar a promis asfaltarea mai multor străzi din comună. Eram mai mulți cetățeni la masă, inclusiv câțiva consilieri din echipa dânsului. Am căzut de acord cu programul lui de a conduce comuna și am trecut la vot. Acum, după ceva vreme, acest afiș a fost afișat pe garduri, în satul Săcălușești. Mă bucur că avem un primar de cuvânt și ne bucurăm cu toții, cei din satul Săcălușești, de aceste lucrări de asfaltare”, ne spune și Mihail Radu, cetățean al satului Săcălușești. (C.T. STURZU)

Articolul precedentTânără salvată de jandarmi din „ghearele” unui bărbat beat
Articolul următorRezultatele elevilor din Neamţ la examene au speriat şi Biserica!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.