Tânără din Borca cu sindrom Down dispărută, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Din fericire, persoana căutată a fost identificată. La o examinare sumară aceasta nu prezintă leziuni vizibile, dar organele de poliție urmează să solicite alte evaluări pentru a exclude posibilitatea săvârșirii vreunei infracțiuni în dauna acesteia.

Știre inițială: Vineri, 14 august, o femeie de 55 de ani, din Borca, a sesizat la Poliţia Rurală Bicaz dispariția fiicei sale, ANA VASILUCĂ, de 19 ani. Aceasta a plecat în mod voluntar de la domiciliul din comuna Borca, unde se afla sub supravegherea unei rude, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 17.00 și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime 1.45 metri, greutate – aproximativ 65 de kilograme, constituție robusta, ochi căprui cu formă asiatică.

La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu un hanorac de culoare verde, pantaloni tip training de culoare negru, încălțăminte tip balerini de culoare albastru închis.

Aceasta este cunoscută cu afecțiuni medicale-sindromul Down.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Borca, precum și a localităților limitrofe, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Angela Croitoru

Articolul precedentBăuturi răcoritoare Figo și Fruit&Friends retrase din magazine Carrefour, Penny, Metro și Selgros
Articolul următorL2 Din nou înfrângere pentru Politehnica Iaşi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.