pietricica turism

Astăzi, 9 august, poliția face apel pentru găsirea unei tinere de 17 ani care acum două zile a plecat din Complexul de Servicii „Ion Creangă” Piatra Neamț și nu a mai revenit. Între timp, fata a fost căutată pe raza municipiului Piatra Neamț, fără a fi găsită. Sonia Carabulea era îmbrăcată înr-un tricou roșu și blugi, iar în picioare avea adidași negri, la momentul plecării din centru.

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț caută o minoră, de 17 ani, care a părăsit voluntar Complexul de servicii ’’Ion Creangă’’ și nu a mai revenit.

La data de 7 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către un instructor educator, de 49 de ani, despre faptul că, la aceeași dată, CARABULEA SONIA, de 17 ani, a părăsit voluntar Complexul de servicii ’’Ion Creangă’’ din Piatra Neamț, unde aceasta era instituţionalizată,și nu a revenit.

Semnalmente: înălţime – 1,65 m, greutate – 50 de kilograme, faţa ovală, păr negru lung.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu un tricou roșu, blugi, fiind încălţată cu adidași negri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție! (sursa IPJ Neamt)