pietricica turism

Conducerea Poliției Neamț a decis să instituie zonă de siguranță publică în cartierul Văleni din Piatra-Neamț, după ce mai mulți țigani s-au încăierat, în noaptea de 7 spre 8 august, iar unul dintre ei a fost înjunghiat și a ajuns la spital. Timp de 30 de zile, în zonă vor patrula polițiști și jandarmi, dar și luptători SAS, pentru a descuraja scandalagii.

Polițiștii, jandarmii și mascații au intervenit și în noaptea de 7 spre 8 august, când Dan Capră (35 de ani) și Gheorghe Frunză (34 de ani) s-au lovit reciproc, inclusiv cu cuțitele din dotare. Frunză n-a fost rănit, dar Capră a ajuns la spital, având mai multe plăgi înjunghiate în zona abdominală. Medicul legist a opinat că are nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale, iar viața nu i-a fost pusă în pericol, însă procurorul de caz l-a acuzat pe agresor de tentativă de omor (având în vedere că putea nimeri un organ vital) și a dispus reținerea lui, pentru 24 de ore. Astăzi, 9 august, Gheorghe Frunză va fi dus la tribunal, cu propunerea de arestare preventivă.

C.M.

1 COMENTARIU

  1. Da cioara nu i-a pus viața în aceiași situație? Ia verificați de când a ieșit cioara”Demolatoru”Cum se intitulează singur câte bătăi și câte scandaluri a pornit vrând sa recuperez teren pierdut.poi a început și prostituția în văleni a se dezvolta peste granițe drogurile și camataria.cât de curând o sa apară un nou caz Mararu.dacă domul Tablan nu ia atitudine o sa fie jale.indieni pun stăpânire încet încet pe oras iar romanii nu mai suporta mult aceste atitudini a indienilor.d

Comments are closed.