Tânăr ștrașnic de beat la volan, prin Pângărați, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii care acționează în trafic au surprize, constant, cu șoferi foarte beți sau fără permis sau aflați în ”cumul„ de infracțiuni. Două astfel de exemplare au fost depistate pe șoselele județului, în ziua de 22 mai.

Polițiștii de la Secția Rurală Sagna au tras pe dreapta un tânăr de 26 de ani, din județul Iași, care conducea un autoturism pe DJ 280, în localitatea Bâra. Cum dădea semne că ar fi consumat alcool, omul a fost testat și a rezultat că avea o concentrație de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bineînțeles, a fost condus la spital pentru a i se recolta sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Dar asta nu e tot….

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauza a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului  și fără permis de conducere”, a declarat subinspectorul Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Al doilea ”șofer responsabil” are tot 26 de ani și este din Pângărați. El a fost găsit la volan, deși avea o concentrație de peste 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. A rămas fără permis și s-a ales cu un binemeritat dosar penal.

C.M.

Articolul precedent”Petrecere” de Constantin și Elena: bătaie, cioburi și scandal la o terasă din Săvinești
Articolul următorDouă localități din Neamț sunt în zona roșie Covid