După un scandal cu bâte, mașină lovită și parbriz spart, la Săvinești a mai avut loc o petrecere ”tradițională” în ziua de Constantin și Elena, pe terasa unui bar, unde s-au încăierat 4 viteji.

Imediat, mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la fața locului, procedând la aplanarea cu operativitate a altercației și implicit la imobilizarea și conducerea la sediul poliției a persoanelor participante. Investigațiile au relevat faptul că, pe fondul consumului de alcool, între patru bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 51 de ani, din Săvinești, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia cei în cauză ar fi provocat distrugeri pe terasa unei societăți comerciale din Săvinești, tulburând astfel ordinea și liniștea publică”, a declarat subinspectorul Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

După audierile de rigoare, toți cei 4 protagoniști au fost reținuți pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri sau alte violenţe, distrugere şi ameninţare. În plus, au fost amendați cu 10.000 de lei, pentru că n-au respectat măsurile de protecție individuală, deși e cam greu să te bați păstrând distanța fizică obligatorie de 2 metri.

C.M.

 

Articolul precedentAdministratorul Hanului Mărioarei din Roman – amendat cu 15.000 de lei pentru organizarea unei petreceri
Articolul următorTânăr ștrașnic de beat la volan, prin Pângărați