0:00

Tânăr prins drogat la volan, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn tânăr pietrean de 23 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins la volan sub influența stupefiantelor. S-a întâmplat pe 11 februarie 2023, când șoferul a fost tras pe reapta la un control de rutină, în Piața 22 Decembrie, din Piatra Neamț.

”Întrucât manifesta un comportament nefiresc, conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru Cannabis”, a anunțat Poliția Neamț. Tânărul fost condus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în sânge a substanțelor stupefiante.

În aceeași zi, a fost oprit în trafic, la Cordun, un șofer care a susținut că nu are la el permisul de conducere și cartea de identitate, furnizând polițiștilor date nereale, aparținând unei persoane, din județul Iași. Verificările au stabilit că era de fapt un tânăr de 20 de ani, din Suceava, care avea dreptul de a conduce suspendat, din 9 februarie, iar autoturismul era pus sechestru, din noiembrie 2022.

Bărbatul a fost pus sub acuzare pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și fals intelectual, iar anchetatorii au reținut cartea de identitate şi certificatul de înmatriculare al vehiculului.

(G.S.)

Articolul precedentAccident cu victimă la Roman
Articolul următorO cafea neagră și o carte bună – o altfel de invitație la lectură!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.