O întâmplare care demonstrează că încrederea în oameni trebuie dublată de prudență, s-a produs la Bicaz, în ziua de 30 septembrie. Pe scurt, un bărbat de 33 de ani, din Suceava, s-a înțeles cu un tânăr de 17 ani, din Gârcina, să facă schimb de mașini. S-au întâlnit, în Bicaz, tânărul de 17 ani, care nu are permis, venind însoțit de un prieten, care a condus. Aparent, afacerea urma să fie perfectată, bărbatul din Suceava dorind să încerce mașina, ceea ce era perfect normal. Doar că…

Bărbatul ar fi condus autoturismul pe care urma să-l achiziționeze aproximativ 1 km fiind însoțit de către tânărul în cauză și o altă tânără de 28 de ani, din Suceava, după care ar fi oprit într-o parcare. În acel moment, bărbatul l-ar fi scos forțat din autoturism pe tânăr și l-ar fi lovit cu capul în zona feței, după care l-ar fi deposedat de autovehicul. Imediat după primirea unei sesizări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 privind cele întâmplate, pe DN 15 D s-au constituit filtre rutiere, cel în cauză fiind depistat de un echipaj de poliție pe raza localității Hangu”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Suceveanul a fost condus la sediul poliției, unde s-a stabilit că avea permisul anulat, așa că i s-a întocmit dosar penal pentru tâlhărie și conducere fără permis. Polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore, iar astăzi, 1 octombrie, îl vor prezenta Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

C.M.

Articolul precedent41 de cazuri noi de Covid în Neamț, 16 – reconfirmate
Articolul următorActualizare. 5 percheziții la domiciliile unor hoți, prejudiciul este de 40.000 de euro