reclama autocenter

Luna octombrie începe cu 2086 de noi cazuri de Covid 19 în țară, din care 41 în Neamț, din 25.797 de teste prelucrate. Astăzi, 1 octombrie, 557 de pacienți sunt internați la Terapie Intensivă și au fost raportate 37 de decese în ultimele 24 de ore. Până astăzi, în România au fost confirmate 129.658 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus , iar 103.994 de pacienți au fost declarați vindecați, conform raportării oficiale prezentate de Grupul de comunicare strategică.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 509 persoane au fost reconfirmate pozitiv, dintre care 16 din județul Neamț.  Până astăzi, 4.862 de persoane diagnosticate cu infecție cu Covid-19 au decedat, în ultimele 24 de ore fiind înregistrate 37 de decese (28 bărbați și 9 femei) ale unor pacienți internați în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Brașov, Caraș-Severin, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Hunedoara, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș și municipiul București.Toate decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.

C.M.

Articolul precedentTânărul omorât de un vârf de copac era vărul primarului de Farcașa
Articolul următorTânăr lovit cu capul în figură și scos cu forța din propria mașină

1 COMENTARIU

  1. Se ingroașa gluma cu covid 19 ne plesneste rău la-nceput de sezon rece ! Când va fi frig și se va suprapune cu gripa sezoniera va fi catastrofal !!! Sistemul sanitar este vlăguit și supra solicitat nu va mai putea sa facă fata , atunci cei ce nu cred în covid se vor convinge !!!

Comments are closed.