Actualizare: În această după-amiază, IPJ Neamț a anunțat că tânărul dat dispărut s-a întors singur în centru. Cât a lipsit,el s-a aflat pe raza municipiului Piatra Neamț. Așa cum de regulă se întâmplă, acești copii pleacă la rude sau la prieteni și după o perioadă revin în centru sau sunt aduși de angajații centrului.

***Știre inițială***

Tânărul din imagine se numește Mihai Filimon, are 17 ani și este dat dispărut astăzi, 8 decembrie. Băiatul a plecat ieri din Complexul de servicii „Elena Doamna” din Piatra Neamț și nu s-a mai întors. Se pare că nu este prima dată când tânărul pleacă din centrul de plasament, fără să anunțe.

Polițiștii l-au căutat în Piatra Neamț și în comunele învecinate, în zadar. Cine l-a văzut sau are informații care pot ajuta la găsirea lui este rugat să sune la 112 sau să anunțe la orice unitate de poliție.

La data când a plecat din centrul de plasament tânărul era îmbrăcat cu geacă neagră, blugi ți era încălțat cu adidași albi. Semnalmente: înălţime – 1,65 m, greutate – 58 de kilograme, ochi verzi, păr șaten. (ZCH.NEWS)