Daniel Sireteanu din comuna Vânători-Neamț a decedat astăzi într-un spital din Italia, după ce a fost confirmat pozitiv de Covid-19. Tânărul nu suferea de nicio boală. Acesta avea 38 de ani și era de 18 ani în Italia, alături de soția sa.
Comunitatea din comună a rămas șocată la aflarea veștii și ne-a fost descris tânărul ca un om respectuos, credincios, umil, pâinea lui Dumnezeu.
Contactata telefonic, Dumitrela Sireteanu, soția acestuia a declarat în lacrimi pentru zch.ro: „De 3 săptămâni era internat în spital. Noi locuiam în Pescara. Cred ca a făcut o infecție și s-a răspândit în tot corpul. Sunt distrusă. Deocamdată îl voi duce la cimitir aici și după ce va trece această perioadă îl voi strămuta acasă. Voi face demersuri în acest sens. Acum nu știu ce o sa fac eu, dacă vin acasă sau nu. El a fost testat și s-a confirmat că e pozitiv. Am fost și eu testată dar de 10 zile nu mi-a venit rezultatul. Însă nu am simptome. A fost un om tare bun. Întrebați în comună ce fel de om era„.

C. T. STURZU

Articolul precedentOperatorii economici pot solicita Certificate de Situație de Urgență, care se eliberează exclusiv online și GRATUIT!
Articolul următorIdei (proaste) la vreme de pandemie: email-uri false în numele Poliției Române
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.