Radu Narcis Căpriță, un tânăr de 19 ani, din Roman, a fost arestat la domiciliu, în ziua de 21 septembrie, după ce-a fost reclamat de o femeie de 51 de ani, că a agresat-o sexual.

Din investigațiile efectuate de polițiști s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din Roman, ar fi urmărit femeia în cauză în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiului Roman, iar în apropierea locuinței sale, ar fi acostat-o și ar fi atins-o în zona intimă, totodată exercitând acte de natură sexuală în prezența acesteia”, se arată în comunicatul Poliției Neamț. ”În momentul în care femeia a strigat după ajutor, un polițist din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Neamț, aflat în timpul liber, a intervenit și a solicitat sprijin, la fața locului deplasându-se imediat un echipaj de poliție din cadrul Poliției municipiului Roman, tânărul fiind imobilizat și condus la sediul poliției”.

După audieri, tânărul a fost reținut, pentru 24 de ore, prezentat procurorului de caz, cu propunerea de arestare preventivă și, ulterior, instanței.

În temeiul art. 227 alin.1 C.p.p., respinge, ca neîntemeiată, propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman în dosarul de urmărire penală nr. 3073/P/2020 de arestare preventivă a inculpatului Căpriţă Radu Narcis, fără antecedente penale, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin. 1 C. pen. Dispune punerea în libertate a inculpatului, dacă nu este arestat sau reţinut în altă cauză. Ia faţă de inculpatul Căpriţă Radu Narcis, fără antecedente penale, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, începând din data de 21.09.2020 până la data de 20.10.2020 inclusiv. Impune inculpatului Căpriţă Radu Narcis obligaţia de a nu părăsi imobilul unde locuieşte, respectiv cel din mun. Roman, jud. Neamţ fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza”, a decis judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Roman.

C.M.

Articolul precedentIluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene. Lucrările vor începe în primavara anului viitor.
Articolul următorFemeie jefuită de bijuterii de către 4 tineri ”bisericoși”

1 COMENTARIU

  1. Rămâi fără cuvinte . Am inceput sa realizez că justiția e mai cu câteva clase și decât politicienii în tara asta.
    Realizează cineva cam ce dramă și ce clipe de coșmar trăiește femeia asta ?

Comments are closed.