pietricica turism

Eduard Gheorghian, în vârstă de 25 de ani, este căutat de polițiștii nemțeni, după ce mama acestuia l-a dat dispărut. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea tânărului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Semnalmente: înălțime 1,90 m, greutate 97 de kg, corpolenţă atletică, păr şaten, creţ, faţa ovală, frunte lată, ochi căprui, fără tatuaje.

La momentul dispariţiei, tânărul era îmbrăcat cu o cămaşă de culoare albastră, o pereche de pantaloni tip blugi, albaștri, fiind încălțat cu adidași albi.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acestuia, potrivit comunicatului Poliției Neamț.

Tânărul a plecat, în ziua de 30 mai 2019, anunțându-și familia că merge la o petrecere, dar nu a mai revenit de-atunci. Duminică, 2 iunie, mama lui a decis să anunțe polițiștii de dispariția fiului și să ceară ajutorul oricui l-a văzut și poate da informații sau indicii pentru găsirea lui. (C.I.)