0:00

Actualizare (ora 10.55): După mai multe ore de căutări în Siret și în pădure, tânărul a fost găsit, în jurul orei 10.30. Se odihnea în casa familiei, una în care nu mai locuia nimeni.

FOTO: Tânăr dat dispărut după o petrecere cu prietenii, pe malul Siretului, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Polițiștii criminaliști l-au căutat pe tânăr cu un câine de urmă. „La data de 20 iunie a.c., în jurul orei 04.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați prin SNUAU 112, despre faptul că un tânăr de 20 ani, din localitatea Icușești a dispărut, în timp ce se afla la un grătar împreună cu mai multe persoane, pe malul râului Siret, din localitatea Ion Creangă.
Ţinând cont de pericolul iminent în care se afla tânărul, datorat debitul crescut al răului Siret și a condițiilor meteorologice nefavorabile, s-a acţionat cu operativitate pentru localizarea și identificarea acestuia.
A fost suplimentat dispozitivul de căutare format din polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale însoțiți de un câine de căutare, pompieri din cadrul Detașamentului Roman și voluntari.
După aproximativ 6 ore de căutări, tânărul a fost identificat de polițiști într-o locuință de pe raza localității Ion Creangă”, a declarat Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

FOTO: Tânăr dat dispărut după o petrecere cu prietenii, pe malul Siretului, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Actualizare: Sora tânărului a postat pe facebook un apel disperat în care solicită ajutor de la oricine l-a văzut pe Ciprian Ichim. Acesta ar fi plecat de lângă grup azi noapte, pentru nevoi fiziologice și nu a mai revenit, iar telefonul i s-a descărcat, potrivit precizărilor făcute de sora lui în postare (sursa foto – facebook).

FOTO: Tânăr dat dispărut după o petrecere cu prietenii, pe malul Siretului, ZCH NEWS - sursa ta de informații

****Știrea inițială****

În această dimineață, 21 iunie, pompierii de la Detașamentul Roman au fost solicitați de polițiști să caute în apele Siretului un tânăr de 22 de ani, din comuna Icușești, dat dispărut. El a fost la o petrecere cu prietenii, azi noapte, la un grătar pe malul Siretului, în zona comunei Ion Creangă. La un moment dat, aceștia nu l-au mai văzut. L-au căutat, dar în cele din urmă au decis să apeleze la autorități, temându-se pentru viața lui.

Pompierii au început căutările în jurul orei 4.30, dar tânărul nu a fost găsit în apă, a declarat lt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

Polițiștii și pompierii au început căutările în pădurea din zonă. Între timp, se analizează imaginile video pentru refacerea momentelor din preajma incidentului.

C.I.

Articolul precedentReglări de conturi între familii de etnie din Neamț și Vrancea – 5 rețineri
Articolul următorNou cod galben în zona Moldovei