Actualizare: Polițiștii au stabilit că tânărul se afla în pădure împreună cu soția sa în căutarea unor bucăți de lemn cu rezonanță specială pentru confecționarea de instrumente muzicale. Când a ajuns în apropierea zonei unde se făcea exploatare forestieră a fost lovit de un trunchi de brad, care i-a rupt piciorul. După ce a avut ghinion, el va fi cercetat de polițiști într-un dosar vătămare corporală din culpă.

Știre inițială.Un tânăr de 32 de ani, din Reghin, a fost victima unui accident grav, petrecut astăzi, 4 mai, în pădurea din satul Dreptu, comuna Poiana Teiului. Bărbatul a suferit o fractură dublă de picior, după ce un brad a căzut peste el. Oamenii care lucrau la exploatare, l-au coborât cu un tractor, până într-un punct în care s-au întâlnit cu salvamontiștii, care au preluat accidentatul, plin de sânge și cu oasele ieșite în afară și l-au transportat spre ambulanță.

Victima le-a spus salvamontiștilor că nu lucra de fapt la exploatare, ci se uita după lemne și un brad i-a căzut peste picior, dar aceste aspecte vor fi lămurite de polițiști în timpul cercetărilor de la fața locului.

La intervenție au participat și pompierii militari, care au primit măști pentru a le purta în timpul intervențiilor, dar nu le-au folosit, probabil pentru că erau în mijlocul pădurii, la aer curat.

C.M.

2 COMENTARII

  1. La o dublă fractură ,trebuia transportat cu elicopterul, nu cu tractorul. Sau nu era politician.

Comments are closed.