Actualizare: Polițiștii au stabilit că tânărul se afla în pădure împreună cu soția sa în căutarea unor bucăți de lemn cu rezonanță specială pentru confecționarea de instrumente muzicale. Când a ajuns în apropierea zonei unde se făcea exploatare forestieră a fost lovit de un trunchi de brad, care i-a rupt piciorul. După ce a avut ghinion, el va fi cercetat de polițiști într-un dosar vătămare corporală din culpă.

Știre inițială.Un tânăr de 32 de ani, din Reghin, a fost victima unui accident grav, petrecut astăzi, 4 mai, în pădurea din satul Dreptu, comuna Poiana Teiului. Bărbatul a suferit o fractură dublă de picior, după ce un brad a căzut peste el. Oamenii care lucrau la exploatare, l-au coborât cu un tractor, până într-un punct în care s-au întâlnit cu salvamontiștii, care au preluat accidentatul, plin de sânge și cu oasele ieșite în afară și l-au transportat spre ambulanță.

Victima le-a spus salvamontiștilor că nu lucra de fapt la exploatare, ci se uita după lemne și un brad i-a căzut peste picior, dar aceste aspecte vor fi lămurite de polițiști în timpul cercetărilor de la fața locului.

La intervenție au participat și pompierii militari, care au primit măști pentru a le purta în timpul intervențiilor, dar nu le-au folosit, probabil pentru că erau în mijlocul pădurii, la aer curat.

C.M.

Articolul precedentÎncă două contracte de finanțare a unor proiecte europene importante semnate de primarul Dragoș Chitic
Articolul următor21 de permise reținute și 100 de amenzi în trafic, plus un călător din Satu Mare cu adeverință falsă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. La o dublă fractură ,trebuia transportat cu elicopterul, nu cu tractorul. Sau nu era politician.

Comments are closed.