0:00

Un tânăr, de 25 de ani, din comuna Girov, a fost adus la spital cu arsuri grave la față, gât și o mână. Atât de beat era, că nu a fost în stare să spună medicului care a fost trimis să-l ia de-acasă și să-l ducă la spital, cum a „reușit”. Solicitarea la 112 a fost făcută în noaptea de 4 ianuarie și fiindcă arsurile în zona feței sunt dintre cele mai grave, s-a trimis echipajul cu medic.

Tânăr cu arsuri de la Girov tratat la UPU Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În 4 ianuarie, la ora 22:58, a fost o solicitare de la Dănești, pentru un pacient de sex masculin, în vârstă de 25 ani, cu diagnostic arsură gradul I-II față, gât, mână, etilism, care a fost preluat de un echipaj cu medic și transportat la UPU Piatra Neamț”, potrivit asistentei șefe Luminița Rozoschi, de la Serviciul de Ambulanță Neamț.

Tânăr cu arsuri de la Girov tratat la UPU Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTânărul a fost adus la spital și predat la UPU. După îngrijirile medicale care s-au impus, tânărul a fost externat. „Pacientul a fost consultat de medicii specialiști de gardă din chirurgie și ORL, s-a stabilit că avea arsuri de gradul I și II, dar n-a spus ce s-a întâmplat, era și cu etilism. A fost îngrijit în UPU, după care a fost externat, nu s-a impus internarea”, a declarat dr. Cristina Iacob Atănăsoaie, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Neamț. (C.I.)

Articolul precedentFilarmonica de Stat Botoşani, concert de Anul Nou la Piatra Neamţ
Articolul următorUn TIR înmatriculat în Polonia a intrat în pilonii de la Carrefour Roman. Foto
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.