pietricica turism

Un tânăr, de 25 de ani, din comuna Girov, a fost adus la spital cu arsuri grave la față, gât și o mână. Atât de beat era, că nu a fost în stare să spună medicului care a fost trimis să-l ia de-acasă și să-l ducă la spital, cum a „reușit”. Solicitarea la 112 a fost făcută în noaptea de 4 ianuarie și fiindcă arsurile în zona feței sunt dintre cele mai grave, s-a trimis echipajul cu medic.

“În 4 ianuarie, la ora 22:58, a fost o solicitare de la Dănești, pentru un pacient de sex masculin, în vârstă de 25 ani, cu diagnostic arsură gradul I-II față, gât, mână, etilism, care a fost preluat de un echipaj cu medic și transportat la UPU Piatra Neamț”, potrivit asistentei șefe Luminița Rozoschi, de la Serviciul de Ambulanță Neamț.

Tânărul a fost adus la spital și predat la UPU. După îngrijirile medicale care s-au impus, tânărul a fost externat. “Pacientul a fost consultat de medicii specialiști de gardă din chirurgie și ORL, s-a stabilit că avea arsuri de gradul I și II, dar n-a spus ce s-a întâmplat, era și cu etilism. A fost îngrijit în UPU, după care a fost externat, nu s-a impus internarea”, a declarat dr. Cristina Iacob Atănăsoaie, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Neamț. (C.I.)