pietricica turism

Polițiștii au deschis o anchetă astăzi, 6 iulie, după ce-au fost anunțați că un tânăr de 24 de ani, din Pașcani, care locuia la tatăl lui, în Târgu Neamț, a ajuns în stare foarte gravă la compartimentul de primiri urgențe. De la spitalul din localitate, el a fost transferat la Spitalul județean Piatra-Neamț și apoi dus, cu elicopterul, la Spitalul de neurochirurgie din Iași. Tânărul se afla în comă profundă când a fost urcat în elicopter și avea leziuni severe la nivelul capului.

”Se fac verificări în cauză, pentru a se stabili ce s-a întâmplat și în ce împrejurări au fost produs leziunile pe care le are tânărul”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Cercetările sunt de abia la început, nu avem încă foarte multe informații, dar sunt luate în calcul toate variantele”.

Variantele pe care poliția le ia în calcul includ un accident rutier, o agresiune, dar și posibilitatea ca tânărul să fi căzut și să fi venit cu capul de o suprafață dură. Din primele investigații s-au conturat cam toate cele trei ipoteze. Trei tineri s-au plimbat cu o mașină, s-au răsturnat, iar după accident ceilalți doi l-au bătut și l-au dat cu capul de un stâlp pe cel de-al treilea.

C.M.