În noaptea de 3 spre 4 iunie, în jurul orei 02:30, un autoturism în care se aflau mai mulți tineri a intrat în coliziune cu o alt mașină, pe strada Mihail Sadoveanu, din Târgu-Neamț, la ieșirea de pe podul de peste Ozana, către Humulești.

Tânăr, băut și fără permis, implicat într-un eveniment rutier lângă Humulești, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAflat în stare de ebrietate, tânărul de 18 ani, care se afla la volan, s-a dus acasă și s-a prezentat la sediul Poliției orașului Târgu-Neamț abia astăzi dimineață, la 7:30, potrivit informațiilor furnizate de inspector Ramona Ciofu, de la IPJ Neamț. În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale, însă polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere și avea o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, la câteva ore de la producerea incidentului.

Tânăr, băut și fără permis, implicat într-un eveniment rutier lângă Humulești, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAcum are dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără permis de conducere, iar cercetările continuă pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care s-a produs evenimentul rutier. (A.C.)

Articolul precedentGreva continuă și după Ziua Învățătorului. Mesajul sindicaliștilor de Rusalii
Articolul următorArsenal descoperit de un detectorist la Bicazu Ardelean
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.