0:00

Tânăr arestat după ce a condus băut și cu permisul suspendat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiOamenii legii devin tot mai drastici cu șoferii care urcă la volan după ce consumă alcool și fac diverse alte infracțiuni care pun în pericol viața și bunurile celorlalți participanți la trafic. Un exemplu vine din județul Vaslui, unde, ieri, 26 martie, magistrații Judecătoriei Bârlad au aprobat propunerea procurorilor și au dispus arestarea preventivă a unui bărbat, în vârstă de 28 de ani, din comuna Pogana.

Vineri, 25 martie, în jurul orei 20.00, șoferul a fost oprit pentru control în trafic, pe un drum sătesc din Ibănești. Polițiștii au observat că bărbatul mirosea a alcool, iar testul alcoolscopic a demonstrat că avea nu mai puțin de 1.35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii l-au condus la Spitalul Municipal Bârlad pentru prelevarea de mostre biologice, dar acesta a refuzat.

În urma verificărilor în bazele de date polițiștii au constatat că tânărul avea dreptul de a conduce vehicule suspendat.

O primă măsură a fost reținerea acestuia pentru 24 de ore, pentru conducere sub influența alcoolului, fără permis și pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Angela Croitoru

FOTO: arhivă

Articolul precedentL3 CSM Ceahlăul a ratat intrarea în play-off
Articolul următorȘtire actualizată. Femeie dispărută din Piatra Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.