Știre actualizată. Femeie dispărută din Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: În urma mediatizării cazului, femeia a fost găsită. Ea era internată în secția Psihiatrie a SJU Piatra Neamț.

Știre inițială: Astăzi, 27 martie, o tânără din Dochia a sesizat polițiștii Municipiului Piatra Neamț despre faptul că, cumnata sa, în vârstă de 33 de ani, din Piatra Neamț, Luminița Negrei, a plecat de acasă sâmbătă, 26 martie, și nu a mai revenit. Femeia este căutată de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Piatra Neamț atât în localitatea de domiciliu cât și în comunele învecinate.

Semnalmente: înălţime – 1.60 metri, greutate – 50 de kilograme, ochi căprui, păr șaten, lung, ten măsliniu, constituție atletică.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip jeans de culoare albastră, o bluză de culoare gri cu mânecă lungă, fiind încălțată cu adidași roz.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

A.C.

Articolul precedentTânăr arestat după ce a condus băut și cu permisul suspendat
Articolul următor100 de ha afectate într-un singur incendiu de vegetație uscată
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.