reclama autocenter

Individul în vârstă de 34 de ani, din Gârcina, care a lovit și jefuit o femeie din Piatra-Neamț, a fost prezentat astăzi, 7 mai, instanței de judecată. Judecătorul de drepturi și libertărți de la Judecătoria Piatra-Neamț, a emis mandat de arestare pe numele individului, pentru 30 de zile.

În temeiul art. 226 Cod procedură penală, raportat la art. 223 alin.2 Cod procedură penală, art. 202 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ privind pe inculpatul Grădinaru Marius Petru, …, aflat în Centrul de reţinere şi arest preventiv Neamţ, şi dispune arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 07.05.2020 până la data de 05.06.2020 inclusiv, luând act că inculpatul este cercetat în dosarul de urmărire penală nr.1795/P/2020 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ pentru săvârşirea infracțiunii de tâlhărie, prevăzută de art. 233 Cod penal cu aplicarea art.41 alin.1 Cod penal ?i art.77 lit.e Cod penal, respingând ca nefondată solicitarea formulată de avocatul inculpatului de a se lua faţă de acesta măsura preventivă a arestului la domiciliu sau măsura preventivă a controlului judiciar”, a decis instanța.

Reamintim că bărbatul, care este recidivist, a atacat o femeie de 63 de ani, care-și plimba nepotului duminică după-amiază, pe strada George Coșbuc. Femeia a fost lovită cu sălbătircie și culcată la pământ, iar tâlharul i-a luat poșeta în care erau un telefonul mobil și un portofel cu acte și cu…10 lei.

C.M.

Articolul precedentPorţiune de drum naţional surpată de 7 ani (!) la Răuceşti
Articolul următorPSD nu a trecut testul solidarității