Tâlhari prinși la 5 zile după comiterea faptei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDoi tineri, unul din Alexandru cel Bun și celălalt din Borlești, de 19 și 20 de ani, au fost reținuți de polițiștii nemțeni, pe 23 august, fiind bănuiți că ar fi tâlhărit un bărbat la finalul săptămânii trecute.

„În ziua de 23 august, în urma investigațiilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Piatra Neamţ și a administrării probatoriului într-un caz de săvârșire a infracțiunii de tâlhărie, au fost identificați doi tineri de 19 și 20 de ani, din Alexandru cel Bun și Borlești, bănuiți de săvârșirea faptei. Aceștia sunt cercetați pentru faptul că, în data de 19 august, în momentul în care un bărbat de 31 ani, din Piatra Neamț, a ajuns pe o străduță lăturalnică din municipiu, cei doi tineri l-au lovit cu pumnii şi picioarele, deposedându-l atât de o borsetă în care se aflau telefonul mobil, acte personale şi suma de 290 lei, cât și de un lănţişor din aur”, informează Poliția Neamț.

Tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 24 august, să fie prezentați Judecătoriei Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă. Cercetările în cauză sunt continuate de polițiști pentru documentarea întregii activități infracționale. (Andreea AMARIEI)

Articolul precedentNeamț: Care directori din învățământ rămân și care pleacă
Articolul următorPiatra Neamț: Executare silită, cu sau fără barieră. Exemplificare video
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Daca arestati talharii, nu rezolvati nimic.
    Taiati-le macar o mana si nu vor mai talhari, toata viata lor !