Doi tineri din Roman, unul de 17 ani și celălalt de 18 ani, au fost depistați, reținuți și conduși la centre de detenție, unde au de stat câte doi ani și jumătate. Ambii au fost cercetați și judecați pentru tâlhărie calificată.

Tâlhari ”introduși” în centrele de detenție pentru tineri, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În fapt, la data de 2 august 2017, cei doi au sustras de la o persoană, care se deplasa pe o stradă din municipiul Roman, un telefon mobil, prin folosirea de acte cu violenţă. Tânărul de 17 ani a fost introdus de polițiști în Centrul de Detenţie Tichileşti-Brăila, iar cel de 18 ani a fost introdus în Centrul Educativ Târgu Ocna-Bacău”, a declarat agentul șef adjunct Robert Costân, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Nimeni nu poate garanta, însă, că cei doi vor sta într-adevăr câte doi ani și șase luni după gratii, în condițiile în care instanțele soluționează favorabil cererile de eliberare bazate pe comportamentul conform regulamentelor, dar și pe condițiile necorespunzătoare de detenție. (C.M.)

Articolul precedentTribunalul Neamț constată legalitatea probelor și a rechizitoriului. Poate începe procesul lui Ionel Arsene
Articolul următorAcademia de Muzică „Gheorghe Dima”, ceremonie de absolvire şi concert
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.