bezim

Începând de ieri după amiază, Inspectoratul de Poliție al Județului Neamț are un nou șef, în persoana comisarului șef Stelică Bezim (foto). Acesta îl înlocuiește pe comisarul șef Paul Tablan, împuternicit, prin ordin al ministrului afacerilor interne, la conducerea IPJ Ilfov, pentru o perioadă de 60 de zile. Deprinderile de lider nu-i sunt străine comisarului șef Bezim care, până mai ieri, a ocupat funcția de adjunct al șefului IPJ Neamț, alături de colegul său, comisarul șef Ioan Andrieș.  Acesta din urmă rămâne, în continuare, în funcția de adjunct.

„Am fost numit șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț, în regim de interimat. Asta înseamnă că ocup această funcție până când se va decide cine va fi șef plin, dar nu mai mult de 60 de zile, cât este durata maximă admisă de lege. Menirea noastră este aceea de a asigura în permanență funcționarea instituției în bune condiții și climatul de siguranță în întreg județul”, a declarat proaspăt numitul șef al Poliției Neamț.

Născut la data de 18 octombrie 1962, în comuna Hangu, comisarul șef Stelică Bezim este licențiat în drept, fiind absolvent al Facultății de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, promoția 1996. Face și două cursuri postuniversitare, unul la București, studiind dreptul public și științele administrative, în 1999, cel de-al doilea la Iași, în 2005, unde se specializează în managementul instituțiilor publice.

Cariera în poliție și-o începe în 1987, ca ofițer de cercetare penală în cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, unde activează timp de 3 ani. Vine la Piatra Neamț, unde, până în anul 1996, este ofițer de cercetare penală la poliția municipiului, pentru ca mai apoi, între 1996 și 2001, să fie șeful Biroului de Cercetări Penale din municipiul reședință de județ. Din anul 2002 este „secundul” șefului Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț. (A. SÎRBU)

3 COMENTARII

  1. Genial. Am aflat, in sfarsit cine este dl. Bezim care are functia de adjunct de 1000 de ani. Multumim pt informatii. Nu toti stiam ca e nascut pe 18 octombrie. Felicitari pt stire! La mai mare!

  2. Ba fratilor dar altul nu au gasit?! Bezim este plin de “cucuie” si de aceea la numit inspector sef? Se duce dracului politia nemteana cu astfel de sefi…si se vede cat de bine sunt impamantati acesti ofiteri cu legaturi stranse in politic si in IGPR-ul din Bucuresti! LASANE…LASANE!

Comments are closed.