0:00

Sute de vitezomani surprinşi de poliţişti şi amendaţi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO acţiune de amploare a agenţilor de poliţie de la rutieră din Neamţ, din acest weekend, s-a soldat cu un număr record de amenzi, 355, pentru diferite nereguli prin care era încălcată legislaţia în vigoare.

Numai în zilele de sâmbătă şi duminică, 4- 5 decembrie, poliţiştii au surprins în trafic 264 de şoferi care au depăşit viteza legală maximă admisă, aceştia fiind “recompensaţi“ cu sancţiuni contravenţionale pe măsură. 58 de șoferi au rămas fără permisul de conducere, din acelaşi motiv, iar alte 10 permise de conducere au fost reținute pentru nerespectarea altor norme rutiere.

De asemenea, au fost retrase 6 certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autovehicule având defecțiuni tehnice sau neîndeplinirea unor obligații legale.

Pe parcursul desfășurării acțiunii, polițiștii au constatat 4 infracțiuni la regimul circulației rutiere pentru care au întocmit dosare penale. Cu un astfel de dosar penal s-a ales un tânăr, de 23 de ani, din Dumbrava Roșie, care conducea un autoturism pe strada Cutului din localitate, având permisul de conducere suspendat.

Angela Croitoru

Articolul precedentSONDAJ AVANGARDE Dacă ar fi alegeri acum, PSD ar obţine un scor record
Articolul următorUn băieţel de 8 ani a traversat pe roşu şi a fost accidentat
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.